SGF Syd bjuder in till studiebesök till Geo i Danmark

När: Torsdag den 7e mars kl. 11:30–17:15
Var: Geo, Maglebjergvej 1, 2800 Kongens Lyngby, Danmark
Var möter vi upp? Malmö C, Norra Vallgatan, bussfållan mitt emot Frans Suell statyn (se mötesplatsen på nästa sida). Vi samlas kl. 11:30 och bussen avgår kl. 12.00! Vid dagens slut släpps vi av vid samma ställe. Glöm inte att ta med giltig ID-handling, till exempel pass, nationellt ID-kort eller körkort för gränskontrollen.

Studiebesöket:

Vid studiebesöket kommer vi att få en introduktion till Geos verksamhet. Vi kommer att delas in i grupper och få rundvisningar i deras olika laboratorier och i deras provförvaring. Förutsatt att utrustningen inte är i bruk vid besöket så kommer vi även att få se deras borriggar och utrustning för kartering av borrkärnor. Läs mer om Geo på deras hemsida: https://en.geo.dk/front-page/.
På bussresan upp bjuder SGF Syd på baguetter och dryck och när klockan når 15 så finns det fika framdukat.
Anmälan om deltagande till studiebesöket görs via e-post till SGF Syd (Sgf.syd@gmail.com) senast 2024-02-15. Ange eventuell specialkost eller allergier i anmälan.

Vi har ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller! Vid utebliven närvaro måste vi tyvärr debitera 150 kr för mat, dryck och fika.


MER INFORMATION I INBJUDAN (Uppdaterat 2024-01-31)


STYRELSEN I SGF SYD ÖNSKAR ER VARMT VÄLKOMNA TILL DENNA SPÄNNANDE EFTERMIDDAG!